2009. június 30., kedd

Térj be hozzánk Te is!




Könyvtárunk Bácsfeketehegyen,(Feketic) a JNH utca 24. szám alatt működik. Egy könyvtáros vezeti teljes munkaidőben. Az olvasókat hétfőn, kedden, szerdán 12-18 óráig,
csütörtökön, pénteken 8-14 óráig várja.
Helyettesítés nincs.
Telefon:024/738-828
E-mail:
bfhkonyvtar@gmail.com
bfkonyvtar@freemail.hu


Jelenleg 6595 könyvünk van, ebből 3569 magyar nyelvű, a többi szerb.

A K-10-es(Kapocs) Könyvtári Csoport tagjaként, az integrált könyvtári rendszerek közül a Szirént használjuk. Jelenleg felszerelés hiányában, olvasóink számára sem Internet használatot, sem fénymásolási lehetőséget nem tudunk biztosítani.
A
Hét Nap, a Magyar Szó, a Nők Lapja, a National Geographic, a Rubicon, a Fecske, a Bácsország is rendszeresen érkezik a könyvtárba.
Az állománygyarapításról a Szerb Köztársaság Kulturális Minisztériuma, a Tartományi Művelődési és Oktatási Titkárság, Kishegyes Község Önkormányzata és Mikulás Gábor, kecskeméti információs tanácsadó gondoskodik rendszeresen.

Évente 15-25 ingyenes rendezvényt tartunk, a Tartományi Jogalkotási Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi Titkárság, a Szekeres László Alapítvány, a Magyar Szó Pont anyagi támogatásával, valamint a Feketics ME, az Iskola, a Református Egyház dolgozóinak együttműködésével.

Nincsenek megjegyzések:

 
Web Statistics