2009. november 17., kedd

Pécsi és ormánysági vendégeinkben szép emlékeket hagytunk

November 8-án a Nyáry Pál Énekkar a református templomban mutatkozott be.






























Csoportkép a vendéglátókkal.

"Nagyon szép élményekkel, örömökkel a szívünkben érkeztünk haza Bácsfeketehegyről immár egy hete. Azóta ma volt az első kóruspróbánk, és ott újra visszagondoltunk az Önöknél töltött két szép napra. Szeretnénk újra megköszönni a szép szombati programokat: a kellemes és jó kedvben eltöltött borkóstolót és az igen színvonalas esti előadást. Engem nagy örömmel töltött el az, hogy láthattam,milyen sokféle csoport működik a faluban és mindenki milyen komolyan foglalkozik az általa választott "hobbi"-val. Mindig nagyon fontosnak tartottam az ilyenfajta kisebb közösségek létét és megmaradását. Ezeket a közösségeket a mai világban nem is olyan könnyű megtartani!
Köszönjük szépen a barátságos, szép szobákat, a finom és bőséges ételeket, de legfőképpen azt, amit már a búcsúzásnál is említettem: azt, hogy idejüket nekünk szánták ezen a két napon. Köszönjük figyelmességüket, kedvességüket!
Kívánom, hogy legyenek jó gazdái kedves kis falujuknak, közösségeiknek és minden, a közösséget építő tervük, ötletük megvalósulhasson!"


Wittner Kálmánné,
Komlósi Klára, a Nyáry Pál Énekkar vezetője

Nincsenek megjegyzések:

 
Web Statistics