2010. június 21., hétfő

Diplomakiadó és tudásbázis




 Fuchszné Benák Katalin, könyvtári informatikus, a Hód-Biotech Kutatási Fejlesztési és Tanácsadó Kft. képviselője egy új mikrovállalkozással, a tehetséggondozás új formájával ismertetett meg bennünket Csongrádon, a Kárpát-medencei könyvtárosok konferenciáján.

A Diplomakiadó  diplomamunkák, doktori disszertációk, tudományos diákköri kutatómunkák és kutatási publikációk gyűjtőhelye magyar és idegen nyelven.
Jó szolgálatot tesz a diákoknak, kutatóknak akik forrásanyagot keresnek, szerzőknek, akik munkáikat szeretnék hatékony keretek között, elsősorban elektronikus formátumban értékesíteni. A pályakezdők bemutatkozhatnak, a humán erőforrással foglalkozó szakemberek pedig jól képzett munkatársakra találhatnak.
Az ingyenesen feltölthető művek elektronikusan a nap 24 órájában hozzáférhetőek. Így nem maradnak elzártak a külvilágtól és szerzőjük anyagi, erkölcsi elismerésben is részesül. Nyomtatott formátumú megrendelés esetén bankkártyával, átutalással, postai utánvéttel is megoldható a fizetés.
Feltöltőként és vásárlóként is lehet regisztrálni. Témák szerint tájékozódni a katalógusból  lehetséges gyors kereséssel és összetett kereséssel is,  a honlap fejlécén.
http://www.diplomakiado.hu/


http://www.hbiotech.hu/tevekenysegunk

Nincsenek megjegyzések:

 
Web Statistics